Syömiset menneet pari päivää ihan hyvin, mutteivät tarpeeksi hyvin. Olen kyllästynyt kirjoittamaan tänne kaikesta epäonnistumisesta. Joten nyt alkaa 2-4-6-8- dieetti. Aloitan maanantaina. Ketään ei kiinnosta tällainen laihdutus- angstaus, joten nyt haluan että seuraavat kirjoitukseni koskevat aiheita: olen laihtunut, itsekurini on pysynyt, en ole tänäänkään syönyt mitään. Nyt on aika ryhdistäytyä. Vihdoin ja Viimein.

 

Mutta se siitä. Ihanaa kun päivä on pidentynyt, nyt on valoisaa ja johonkin kello kuuteen asti. IHANAAA!!! Aion ostaa jonkun tyylikkään haalarin, en vain ole löytänyt vielä sopivaa, ja ehkä toisaalta ne sopivat paremmin pitemmille ihmisille :). Kevään trendeistä ehkä huvittavin on merimies-tyyli. Aion toki itsekin ostaa jotain sellaisia vaatteita, mutta kumminkin itselläni siitä tulee mieleen hmm.. jotkut 50-luvun lyhytfilmit??? En tiedä. Hippityylikin on ihanan söpö :) haareminhousut jalkaan ja Mischa Barton-panta päähän!

 

Mutta nyt, tavoitteeni on pudottaa muutamia kiloja, mutta kilo kerrallaan, sillä näin on helpompi onnistua, kuin sillä tavalla, että miettii koko matkan pituutta ja vaikeutta. Haluan ihanat tikkureidet ja ruipelot kädet. Haluan ihmisten katsovan minua ja varovan, sillä he pelkäävät että menen rikki. Haluan että kaupan pienimmätkin farkut lököttävät päälläni koska olen liian laiha niihin.

Tässä voisivat vaikka olla maalini:

 

() 42 kg - uusi kallis laukku

() 41 kg - uudet tiukat farkut

() 40 kg - bileet (en vielä tiedä miten ja missä)

() 39 kg - suklaata ja 50 uutta biisiä iPodiin

() 38 kg - shoppauskierros 500:lla eurolla

() 37 kg - hieronta ja manikyyri