Vielä pitäisi pukeutua, meikata ja laittaa hiukset, sitten lähteä kouluun. Meillä on suuri koe, aamu piti käyttää lukemiseen, mutten käyttänyt. Miksi? Koska en vain... jaksa... Tai ei se sitä ole. En vain vaivaudu. Saan kokeista kuitenkin 10. Paitsi tiedän etten tästä saa. Saan ehkä 9- veikkaisin. Ja se on minulle surkea numero. Olen jopa pettynyt jos saan 10- enkä 10. Muut eivät tunnu ymmärtävän. He esittävät ymmärtävänsä tai sitten luulevat että esitän. Jos saisin kokeesta jonkun 8-alkuisen, voisin itkeä. Muut luulevat että esitän. He luulevat että kerjään huomiota. Vain yksi kaverini ymmärtää. Siis tämän koenumerojutun, hän on itse samanlainen. Siis koeumeroiden suhteen. Mutta se siitä, kerran vain eletään. Mutta yleensä en edes vaivaudu avaamaan kirjoja, ainakaan kielissä, ja saan kuitenkin täydet. Muistan vaan kaiken tunnilta. Mutta nykyän tuntuu sitä että ihan sama. Keskityn mieluummin ruokaan.

Joka on muuten taas levinnyt käsistä. Join 2 lasia kaakaota äsken -.-'

Ja olen menossa eräälle hyvälle ystävälleni yöksi lauantaina. Siellä tulee olemaan paljon ruokaa hänet tuntien. No, hän onkin 'normaalipainoinen', mutta milestäni totta puhuen hieman liian suuri. Hänellä on suuret reidet ja vatsan päällä näkyy suoranakin seistessä makkaroita. Jos hän valittaa sitä minulle, tiedän ettei hän kuitenkaan tarkoita. Miten ihmiset vat niin sokeita. Niin läskejä, ja valittavatkin siitä muille, mutteivät tee asioille mitään. Eli todellisuudessa he eivät ole sitä mieltä mitä he väittävät olevansa. He ovat liian itsekkäitä, rakastavat itseään liikaa, nähdäkseen huonot puolensa. Heillä on surkea itsekuri. He ovat niitä, jotka shoppailun lomassa ostavat donitsin vanhojen läskiensäkin suurennukseksi, koska HEIDÄN TEKEE MIELI. Vastenmielistä. Että joku voi olla noin mielihalujen vietävissä. Eivätkö he osaa olla lihottamatta itseään sanomalla itselleen että aina ei voi saada kaikkea.

Eivät.

Mutta minä voin. Koska minusta tulee parempo kuin kenestäkään heistä. Koska minulla on moninkertaisesti parempi itsekuri kuin he voisivat läskeineen unelmoidakaan. 

Ja vielä yksi asia. Kaikki läskit puhuvat siitä kuinka laihat ovat niin rumia. He sanovat että muodokkaat ovat muodissa ja paljon paremman näköisiä. Se on surkeaa, sillä heistä huomaa etteivät he edes itse usko siihen. He ovat vain kateellisia. Kuinka paljon kateelliset ihmiset ovatkaan minua tässä maailmassa vahingoittaneet.